Diensten

Analyse & Strategie

(Online) marketing start altijd met een grondige analyse en duidelijke strategie. Die analyse en doelen zorgen ervoor dat wij samen naar concrete acties werken.

Marketing strategie

Wil je een duidelijk plan voor komend kwartaal, maar ook voor over vijf jaar? Dan is een marketing strategie noodzakelijk!

Website analyse

Doet jouw website wel wat hij hoort te doen? En wat doen bezoekers op jouw website? Met een website analyse zoek ik het voor je uit!

Zoekwoorden analyse

Zoekwoorden zijn de basis voor je website. Zij zorgen ervoor dat je gevonden wordt in de grote zoekmachines. Met de juiste zoekwoorden weet jij jouw klant binnen no-time te bereiken!

Vormgeving & Realisatie

Met jouw marketing strategie gaan wij samen aan de slag. Logo, beeldmateriaal, drukwerk of ander design? Ik pak het voor je op. Daarnaast is de website key in dit verhaal. Een goed werkende of converterende website of webshop is de basis van je fundering.

Design

Wil je een duidelijk plan voor komend kwartaal, maar ook voor over vijf jaar? Dan is een marketing strategie noodzakelijk!

Website

Goede en responsive websites die jouw online visitekaartje waardig zijn en direct zorgen voor meer traffic en conversie.

Webshops

De perfecte webshop die een hoge conversieratio heeft en er ook nog eens tiptop uit ziet! Met meerdere e-commerce mogelijkheden ga jij direct online!

SEO teksten

SEO webteksten zorgen voor de beste plek binnen de zoekmachines. Met continu nieuwe content gebaseerd op jouw zoekwoorden analyse, weet ik je bezoekers naar de website te lokken.

Video & fotografie

Beelden zeggen 1000x meer dan woorden. Film en fotografie is tegenwoordig ondenkbaar om niet mee te nemen in je strategie. Met het juiste script maak ik de mooiste beelden voor jou!

(Online) marketing

Ik zorg ervoor dat jouw (online) marketing tip top in orde is. Hierbij zorg ik ervoor dat je de juiste bezoekers op je website ontvangt, dat de content relevant is, je socials converteren naar klanten en je omzet groeit!

Social mediamarketing

Wil je meer naamsbekenheid in jouw regio, meer traffic op je website, leads voor in je bedrijf of wil je meer conversies op je webshop via de beste social mediakanalen? Ik regel het voor je!

Marketing automation

Er zijn zoveel websitebezoekers die op je website kijken en weer vertrekken zonder een aankoop of formulier ingevuld hebben. Dat staan wij natuurlijk niet toe! Met marketing automation haal ik je klanten terug naar je website om wel die aankoop te doen.

E-mail Marketing

Meer nieuwsbriefleden, meer conversie via je nieuwsbrief of op zoek naar een manier om je klanten te verbinden aan je bedrijf? Met e-mail marketing zorgen wij samen voor de beste prestaties. 

Remarketing

Ik kan het niet beter omschrijven dan het Zalando-effect. Je checkt die schoenen, gaat van de website af en binnen no-time wordt je online gespamd met die schoenen zodat jij ze koopt. Ik zet het in voor jouw klant, maar wel op een betere en efficiëntere manier.

Google Ads

Als gecertificeerd Google Ads partner kan ik voor jou de beste zoekwoorden campagnes opzetten op Google. Zo sta jij direct bovenaan als (potentiële) klanten naar jou zoeken.